Miehistö

Miehistömme suorittama päivystys-, pelastus- ja avustustoiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen. Miehistömme on sitoutunut auttamaan veneilijöitä ja muita vesillä liikkujia koko avovesikauden ajan.

Mukaan miehistöön? – Liity jäseneksi tästä.

 

Tarjoamme laadukasta koulutusta

Suomen Meripelastusseuran koulutusjärjestelmä takaa kaikille vapaaehtoisille meri- ja järvipelastajille yhdenmukaisen ja tasokkaan osaamisen toimia vesillä avustus- ja pelastustehtävissä. Päämäärinä ovat päivystäjien tietotaidon ylläpitäminen ja edelleen kehittäminen sekä uusien päivystäjien kouluttaminen kansimiehistä aina päälliköiksi asti.

SMPS Kuopion Järvipelastajat ry noudattaa Meripelastusseuran koulutusjärjestelmää tarjoten nousujohteista sekä laadukasta koulutusta, jossa riittää opittavaa vuosiksi eteenpäin. Laajat opiskelumahdollisuudet ja SMPS:n kurssitarjonta avaavat väylän jopa kouluttautua pelastusaluksen päälliköksi. Koulutuksemme myötä opit liikkumaan vesillä turvallisesti, hallitset navigoinnin ja ensiaputaidot,  osaat tehdä ja avata solmut sekä nautit hyvästä yhteishengestä ja mukavista hetkistä.