Siirry pääsisältöön

Kausityöntekijäksi Meripelastusseuraan?

Suomen Meripelastusseura hakee keskusjärjestön toimistoon kausityöntekijää noin kuudeksi kuukaudeksi maaliskuusta alkaen.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluvat jäsenrekisterin ylläpito, jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, laskujen maksatus, ostolaskujen käsittely sekä muita yleisiä toimistotöitä. Kausityöntekijän mielenkiinnosta ja valmiuksista riippuen työ voi sisältää myös mm. jäsenhankintaan, koulutukseen tai toimintakeskuksen ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Toivomme hakijalta MS-Office -ohjelmien hallintaa, huolellisuutta ja vastuuntuntoisuutta sekä positiivista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Vapaaehtoisen meripelastustoiminnan tuntemus on lisäetu.

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn viihtyisässä työympäristössä lähellä Helsingin ydinkeskustaa. Työ on kokopäiväinen ja siitä maksetaan rahallista korvausta 2 000 €/kk.

Hakemukset (liitteenä CV) pyydetään lähettämään 12.2.2016 mennessä sähköpostilla smps.toimisto (at) meripelastus.fi. tai postitse osoitteeseen Suomen Meripelastusseura, Kalliolinnantie 4, 00140 Helsinki. Kuoreen merkintä ”Kausityöntekijä”.