Miehistö

Liity jäseneksi!

Liittymällä jäseneksi autat meitä pitämään pelastusalukset merellä ja pääset mukaan hyvään porukkaan ja mielenkiintoiseen toimintaan. Jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä yhdistyksen sihteeriin tai käyttämällä Suomen Meripelastusseuran liittymislomakkeita.

Yhdistyksen henkilöjäsenmaksu on 35 euroa ja yhteisöjäsenmaksu 100 euroa vuodessa (v. 2022).

Tule mukaamme turvaamaan ja avustamaan ihmisiä saaristossamme. Meiltä saat paalupaikan vesillä liikkumiseen, alan parhaalla kalustolla. Otamme tulokkaat avosylin vastaan ja loistavalla ryhmähengellä pärjäämme niin tyynellä kuin myrskyissäkin.

Toimintamme sopii kaikenikäisille ja kokoisille. Minkäänlaista aiempaa osaamista veneilystä tai pelastuksesta ei vaadita. Meillä on erittäin toimiva ja kattava koulutusjärjestelmä harjoittelijasta päälliköksi asti. Koulutuksiin voit osallistua 16-vuotiaasta alkaen ja hälytysmiehistöön aikaisintaan 18-vuotiaana.

Mitä haluamme sinulta: ryhmähenkisyyttä, normaali terveys ja uimataito. Koulutus ja osaamisen ylläpito vaativat myös sitoutumista ja aktiivisuutta.

Liittyessäsi jäseneksi ilmoita yhdistyksen sihteerille nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi alla olevaan osoitteeseen:

sihteeri(ät)kotkanmeripelastus.fi

Tervetuloa mukaan toimintaan!