Siirry pääsisältöön

Vapaaehtoisen meripelastajan kuori- ja väliasuista uusi hankintasopimus

Suomen Meripelastusseura on tehnyt 29.10.2014 käynnistetyn kilpailutuksen pohjalta uuden hankintasopimuksen vapaaehtoisen meripelastajan kuori- ja väliasuista. Uusi sopimustoimittaja on Ursuk Oy Turusta. Hankintasopimus allekirjoitettiin 23.3.2015.

Ursuk Oy on meille entuudestaan tuttu toimittaja, sillä he ovat jo useamman vuoden ajan olleet merkittävä toimittaja mm. pelastuspukujen ja pintapelastajan varusteiden osalta.

Hankintasopimus on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka ja siitä eteenpäin tarvittaessa vuoden kerrallaan erikseen sovittaessa. Ensimmäiset asut varastoon toimituksia varten saapuvat heinäkuussa.

Asut ovat ulkoasultaan ja teknisiltä yksityiskohdiltaan valittuja materiaaleja sekä mitoitusta lukuun ottamatta identtisiä aiemman hankintasopimuksen mukaisten asujen kanssa. Tarkempaa tietoa yhdistysten aktiiveille asuista sekä niiden tilaamisesta toimitetaan viimeistään kesäkuun alussa Messin kautta. Asut ja myös muu vapaaehtoisen meripelastajan suojavaatetus esitellään myös Meripelastaja-lehden syksyllä ilmestyvässä numerossa.