Siirry pääsisältöön

Trossi-jäsenkortit ja tarrat postissa

Vuoden 2017 Trossi-jäsenkortit ja venetarrat on postitettu jäsenmaksulaskun 28.3. mennessä maksaneille, ja kirjeet saapunevat perille vielä tämän viikon aikana. Jatkossa Trossi-postituksia tehdään noin kerran viikossa.

Trossi-jäsenpalvelu on voimassa heti, kun jäsenmaksu on maksettu. Mikäli olet lähdössä vesille, mutta et ole vielä ehtinyt saada jäsenkorttia ja venetarraa, ota mukaan jäsennumerosi sekä tuloste/kopio maksukuitista. Ne riittävät osoitukseksi voimassa olevasta Trossi-turvasta.

Trossi-jäsenkortin ja venetarran ilme on uudistunut. Niiden käyttö on kuitenkin entisellään, eli liimaa tarra näkyvään paikkaan veneessäsi ja pidä jäsenkortti mukana aina vesillä liikkuessasi. Jos veneesi tai yhteystietosi vaihtuvat, muistathan ilmoittaa uudet tiedot jäsenrekisteriimme smps.toimisto@meripelastus.fi.

Trossi-palvelunumero 0800 30 22 30 palvelee 1.5. lähtien kiireetöntä apua tarvittaessa. Aina hätätilanteessa sekä jos olet epävarma, onko kyseessä kiireetön avustus vai hätätilanne, soita meripelastuksen hälytysnumeroon 0294 1000 tai hätänumeroon 112. Lisää tietoa Trossi-palvelunumeron toiminnasta täältä.

Lataa myös puhelimeesi uusi Trossi-appi turvallisuussovellus ilmaiseksi Applen App Storesta tai Google Play -kaupasta! Sovellus perustuu kansainväliseen SafeTrx-sovellukseen ja toimii IOS- ja Android alustoilla älypuhelimissa. Tableteilla sovellus ei toimi.