Siirry pääsisältöön

Suomen Meripelastusseura ja Motonet yhteistyöhön

Suomen Meripelastusseura ja Motonet ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Motonetista tulee yksi Meripelastusseuran pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyön tavoitteita ovat vapaaehtoisen meripelastustoiminnan toimintaedellytysten parantaminen, Motonetin tunnettuuden lisääminen veneilijöiden keskuudessa sekä yleisen veneilyturvallisuuden edistäminen.

”Motonet ja sen laaja venetarvikevalikoima sekä koko maan kattava myymäläverkosto ovat meille suuri apu ylläpitäessämme 133 pelastusvenettämme. Sopimuksen myötä saamme myös merkittävää helpotusta kasvaviin veneiden ylläpito- ja korjauskuluihin”, sanoo Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jari Piirainen. ”Lisäksi haluamme yhteistyön avulla tuoda Motonetin venetarvikeasiakkaille tietoa turvallisesta veneilystä sekä tarjota heille myös Meripelastusseuran Trossi-jäsenpalvelua, jolla varmistaa veneelleen maksuttoman avun ja tukee samalla vapaaehtoista meripelastustyötä”.

”Motonet on Suomen suurin venetarvikkeiden myyjä ja jakelija. Yhteistyöllä Meripelastusseuran kanssa tuomme uuden turvallisuusulottuvuuden veneilijäasiakkaillemme. Haluamme omalta osaltamme edistää turvallista ja vastuullista veneilyä, ja siihen erinomainen kumppani on pyyteetöntä vapaaehtoista meripelastustyötä jo 120 vuotta tehnyt Suomen Meripelastusseura. On hienoa olla mukana tukemassa tällaista kansalaisjärjestöä”, kertoo Motonetin toimitusjohtaja Antti Tiitola. ”Tulevina vuosina löydämme varmasti myös uusia, molempia osapuolia hyödyttäviä yhteistyötapoja”.

Motonet on kotimainen autovaraosien ja -tarvikkeiden sekä työkalujen erikoisliike. Toiminta alkoi vuonna 1990 Turussa ja on vuosien varrella laajentunut ympäri Suomen. Tänä päivänä Motonet palvelee kattavan tavarataloverkon sekä verkkokaupan kautta koko Suomen. Motonet on osa Broman Group -konsernia. Broman Group on kotimainen perheyhtiö.

Tuotevalikoimaan kuuluu autojen ja moottoripyörien varaosat ja tarvikkeet, erilaiset työkalut, sekä kodin ja vapaa-ajantuotteet puutarhanhoidosta veneilyyn ja kalastukseen. Valikoimista löytyvät varaosat yli 500 erilaiseen automalliin.

Motonet-ketju on vahvassa kasvussa ja tarjoaa osaajille uusia haasteita ja mahdollisuuksia luoda uraa vakavaraisessa yrityksessä.

Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 270 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa Motonetissa on noin 1000 henkeä.

www.motonet.fi