Siirry pääsisältöön

Meripelastusseuran koulutuspäälliköksi Jaakko Heikkilä

Suomen Meripelastusseuran hallitus on valinnut Seuran uudeksi koulutuspäälliköksi 38-vuotiaan maatalous- ja metsätieteiden lisensiaatti Jaakko Heikkilän Helsingistä. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2016.

Jaakko Heikkilän vahvuutena pidettiin monipuolista osaamista ja kokemusta koulutustoiminnasta sekä työelämässä että vapaaehtoisen meripelastuksen ja muun järjestötoiminnan piirissä. Heikkilä on ollut mukana vapaaehtoisessa meripelastustoiminnassa seitsemän vuotta eri yhdistyksissä, ja hänellä on mm. PV1-luokan aluksen päällikön ja PV5-luokan perämiehen pätevyydet. Helsingin Meripelastusyhdistyksen koulutusvastaavana Heikkilä on toiminut neljän vuoden ajan. Lisäksi hän on ollut mukana useissa keskusjärjestön työryhmissä ja omaa vankat tietotekniset taidot. Heikkilä haluaa kehittää Meripelastusseuran koulutusta palvelemaan entistä paremmin miehistökoulutusta joka puolella Suomea.

Meripelastusseuran koulutuspäällikön paikkaa haki yhteensä 36 henkilöä, joista 13 (7 miestä ja 6 naista) kutsuttiin haastatteluihin. Hakijoiden taso oli korkea ja tarjolla oli monipuolista osaamista ja kokemusta koulutuspäällikön tehtävään. Meripelastusseura kiittää kaikkia hakijoita.