Siirry pääsisältöön

Kesätyöntekijä Meripelastusseuran toimistoon

Suomen Meripelastusseura hakee kesätyöntekijää keskusjärjestön toimistoon Helsinkiin noin kahden kuukauden ajaksi kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin.

Kesätyöntekijämme tehtäviin kuuluvat puhelinvaihteen hoitaminen, laskujen maksatus ja ostolaskujen käsittely, jäsenrekisterin ylläpitäminen ja jäsenpalvelu puhelimitse, postin käsittely, kokouskahvitukset sekä muut pienen toimiston monipuoliset tehtävät. Työ on kokopäivätyö.

Toivomme hakijalta MS-Office –ohjelmien hallintaa, huolellisuutta ja vastuuntuntoisuutta sekä positiivista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävä sopii hyvin esim. kaupallisen alan opiskelijalle. Arvostamme myös aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Vapaaehtoisen meripelastustoiminnan tuntemus on lisäetu.

Tarjoamme kesätyöntekijällemme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn viihtyisässä työympäristössä Helsingin ydinkeskustassa.

Hakemukset (liitteenä CV) pyydetään lähettämään 27.2. mennessä sähköpostilla smps.toimisto@meripelastus.fi tai postitse osoitteella:

Suomen Meripelastusseura
Bulevardi 46
00120 Helsinki

Kuoreen merkintä ”Kesätyöntekijä”.

Hakemuksia ei palauteta. Valitettavasti emme ehdi vastata puhelintiedusteluihin.