Siirry pääsisältöön

Ehdota Vuoden vapaaehtoista!

Kansalaisareena ry hakee Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi henkilöä, joka voi olla pitkän linjan toimija tai innostava tulokas vapaaehtoistoiminnan saralla. Hän voi toimia vapaaehtoisena millä alalla tahansa ja missä päin Suomea tahansa.

Kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisökin – voi ehdottaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaa. Kampanjassa palkitaan henkilö, joten ryhmää tai yksittäistä tekoa ei voi ehdottaa. Esitykset tulee tehdä 15.9.2016 mennessä. Kansalaisareena ry esittelee kaikki Vuoden vapaaehtoinen -ehdokkaat kampanjan nettisivuilla 1.10–31.10.2016, jolloin jokainen voi äänestää suosikkiaan.

Vuoden vapaaehtoinen palkitaan joulukuussa

Äänestyksen päätyttyä arvovaltainen raati valitsee palkittavan kymmenen eniten ääniä saaneen ehdokkaan joukosta. Vuoden vapaaehtoinen palkitaan 3.12.2016 Vapaaehtoistoiminnan messuilla Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä. Kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä.

Lue lisää ja jätä ehdotus palkittavasta henkilöstä: http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen/