Siirry pääsisältöön

Äänestä kuka on Vuoden vapaaehtoinen!

Kansalaisareenan Vuoden vapaaehtoinen -kilpailussa on mukana kolme vapaaehtoista meripelastajaa: Jussi Lammi Helsingistä, Ari Simanainen Porkkalasta ja Matti Markkanen Äänekoskelta. Käy äänestämässä www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen

Ehdokkaita Vuoden vapaaehtoiseksi asetettiin huikeat 117 kaikkiaan 59 paikkakunnalta. Helsinkiläisiä ehdokkaita on 29, turkulaisia 7, espoolaisia ja jyväskyläläisiä 6, vantaalaisia 5, oululaisia 4, tamperelaisia 3, hämeenlinnalaisia, iisalmelaisia, lahtelaisia, porilaisia ja vaasalaisia 2 ja 47 muulta paikkakunnalta on ehdokkaita 1. Äänestä omaa ehdokastasi 1.11. mennessä kampanjasivuilla www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen, missä ehdokkaat ja ehdottajien perustelut on esitelty.

Äänestys päättyy 1.11. minkä jälkeen arvovaltainen raati valitsee palkittavan kymmenen eniten ääniä saaneen ehdokkaan joukosta. Raadissa toimivat Marianne Heikkilä, Liisa Kairesalo, Kaarlo Kalliala, Tommi Laitio, Panu Laturi, Sanna Lauslahti, Reetta Meriläinen ja Susanna Viren. Raadin puheenjohtajana on Kansalaisareenan puheenjohtaja Markku Vaittinen. Vuoden vapaaehtoinen palkitaan Vapaaehtoistoiminnan Menu-messuilla Messukeskuksessa 23.11.2013 klo 12.30.