Siirry pääsisältöön

Tukijaoksen toimintaa

Uudenkaupungin Meripelastajat ry:n tukijaos kokoontuu erikseen sovittuina aikoina.
Käymme mm. kevät- ja syysmarkkinoilla myymässä makkaraa ja kahvia varainhankintana tärkeän vapaaehtoistoiminnan tukemiseksi. Myös Pakkahuoneen rannassa järjestettävässä Puupaatei Pakkahuoneel-tapahtumassa olemme mahdollisuuksien mukaan paikalla ja myös silloin on grilli kuumana. Tästä onkin tullut varsin suosittu tapahtuma ja monenmoista katseltavaa riittää.

Tämä sopii esim. sinulle, joka et kaipaa joka viikkoista toimintaa, mutta välillä olisi mukava osallistua hyvän asian puolesta. Erittäin mielellämme otamme uusia mukaan, meitä on liian vähän ja  mukaan voit tulla vaikka vain avustamaan kahvinkeitossa tai makkaranmyynnissä tapahtumissa.  Tosin kokoontumiset ovat hauska pieni irtiotto normi arjen puuhista, vaihdamme kuulumisia kahvinjuonnin lomassa ja suunnittelemme seuraavaa tapahtumaa tms.

Jos kipinä heräsi tähän toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää: Marianne Viholainen Puh. 041 4625420 tai marianne.viholainen(at)gmail.com.

Uusimmat uutiset