Liity jäseneksi

Kiva kun olet kiinnostunut aloittamaan uuden koko elämän mittaisen harrastuksen 🙂

SMPS Oulun Meripelastusyhdistys tarjoaa monipuolista tekemistä vauvasta mummoon sekä vaariin.

18 vuotta täyttäneet pääsevät mukaan operatiiviseen toimintaan ja hälytysmiehistöön. Mutta jo 16 vuotiaana voit osallistua alustoimintaan itsenäisesti. Yhdistyksemme henkilöjäsenmaksu on 37€ vuodessa. Mitään lähtötietoja et tarvitse vaan me koulutamme sinut Suomen Meripelastusseuran koulutusjärjestelmän mukaisesti. Riittää että omaat hyvän fyysinen ja psyykkinen peruskunnon, läpäiset 200m uimatestin sekä näöntarkkuutesi on 0,5 silmälaseilla ja 0,1 ilman. Hälytysmiehistössä toimiminen vaatii myös paljon vapaa-aikaa ja sitoutumista toimintaan. Näin varmistamme että aluksemme ovat 24/7 valmiudessa ja oikein miehitettynä avovesikaudella.

Niille, joilla ei terveydentilansa tai elämäntilanteensa puolesta ole mahdollisuutta olla mukana operatiivisessa toiminnassa, tarjoamme mahdollisuuden osallistua yhdistyksen muihin tehtäviin. Alusten tekniset työt sekä kunnossapito, hallinnolliset tehtävät ja varainkeruu ovat niin ikään tärkeä osa toimintaamme.

Jos omistat oman veneen eikä aikasi riitä miehistössä toimimiseen suosittelemme hankkimaan Trossi-jäsepalvelun 88€ vuosimaksulla. Trossi-jäsenyys sisältää yhdistyksemme henkilöjäsenyyden lisäksi turvan myös veneellesi teknisen vian sattuessa. Trossi-jäsenen vene hinataan veloituksetta lähimpään turvasatamaan, jossa vene on mahdollista korjata. Trossipalvelu on käytettävissä Suomen ja Ruotsin rannikolla sekä Suomen suurimmilla sisävesillä, riippumatta siitä mihin jäsenyhdistykseen kuulut.

Kolmas yhdistyksemme jäsenluokka on yhteisöjäsenyys 250€ vuosimaksulla. Liittämällä yrityksesi tai yhteisösi jäseneksemme tuet vapaaehtoista meripelastusta ja olet omalta osaltasi mahdollistamassa avun saannin hätään joutuneelle. Yhteisöjäsenenä saatte halutessanne logonne meidän tukija listalle, sekä vuosittaisen kunniakirjan komistamaan toimitilojenne seinää.

Eikä tässä vielä kaikki 😉  Kaikkiin jäsenluokkiin sisältyy kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Meripelastaja lehti.

Napsauta alla olevaa linkkiä ja aloita koko elämäsi mittainen maailman paras harrastus!

Liity henkilöjäseneksi tästä

Lisätietoja pj.oulu@messi.meripelastus.fi sekä numerosta 0400 659112