Tietoa meistä

Tietoa meistä

Suomen Meripelastusseura Etelä-Saimaa ry on Suomen Meripelastusseuran jäsenyhdistys. Yhdistyksemme, ylläpitää ja turvaa vapaaehtoisvoimin eteläisellä Saimaalla veneilijöiden ja vesilläliikkujien turvallisuutta ja avustaa tarvittaessa. Yhdistyksemme alus Willimies on avovesikaudella 1h/30min lähtövalmiudessa avustamaan/pelastamaan Saimaalla avuntarvitsijoita. Teemme yhteistyötä Etelä-Karjalan Pelastuslaitoksen, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin ja Poliisin kanssa. Yhdistyksemme kouluttaa oman aktiivijäsenistön valtakunnallisen koulutusjärjestelmän mukaan.

Olemme mukana myös Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Lappeenrannan osaston toiminnassa. Kuulumalla yhdistykseemme on mahdollisuus päästä myös Vapepan koulutuksiin mukaan. Lisätietoja tapahtumista ja koulutuksien ajankohdista saat Vapepan sivuilta, tai ottamalla yhteyttä.

 

Vuoden 2018 miehistö:


(kuvaa klikkaamalla, kuva aukeaa isompana)

Päällystö (ylärivi vasemmalta oikealle)
Joona Kokkola, Toni Kolhonen, Outi Kolhonen, Kari Suhonen, Tommi Kolhonen,
Vesa Kettunen, Pekka Lehikoinen, Elias Altarriba ja Matias Pekkanen

Kansimiehet (keskirivi vasemmalta oikealle)
Severi Simpura, Mikko Peräkylä, Mika Huotari, Eero Scherman ja Pasi Vahtola

Harjoittelijat (alarivi vasemmalta oikealle)
Kristian Kähärä, Tero Ovaskainen, Riikka Ovaskainen ja Pasi Lankinen

Kuvasta puuttuvat: Oliver Kuustonen, Carla Mäkelä, Nina Heltimoinen, Sami Hassinen.

 

Tukikohta

Tukikohtamme ja alusten asemapaikka sijaitsee Lappeenrannan satamassa Rapasaaren vanhassa asemarakennuksessa. Asemalla on asianmukaiset tilat koulutusten järjestämiseen, märkien varusteiden kuivaamiseen sekä jokaiselle miehistön jäsenelle on oma varustelokero henkilökohtaisille varusteille.