Tietoa meistä

Tietoa meistä

Suomen Meripelastusseura Etelä-Saimaa ry on Suomen Meripelastusseuran jäsenyhdistys. Yhdistyksemme, ylläpitää ja turvaa vapaaehtoisvoimin eteläisellä Saimaalla veneilijöiden ja vesilläliikkujien turvallisuutta ja avustaa tarvittaessa. Yhdistyksemme alukset ovat avovesikaudella 1h tai 30min lähtövalmiudessa avustamaan ja pelastamaan Saimaalla avuntarvitsijoita. Teemme yhteistyötä Etelä-Karjalan Pelastuslaitoksen, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin ja Kaakkois-Suomen poliisin kanssa. Yhdistyksemme kouluttaa oman aktiivijäsenistön valtakunnallisen koulutusjärjestelmän mukaan.

Olemme mukana myös Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Lappeenrannan osaston toiminnassa. Kuulumalla yhdistykseemme on mahdollisuus päästä myös Vapepan koulutuksiin mukaan. Lisätietoja tapahtumista ja koulutuksien ajankohdista saat Vapepan sivuilta.

 

Vuoden 2019 miehistö:


(kuvaa klikkaamalla, kuva aukeaa isompana)

Päällystö (ylärivi vasemmalta oikealle)
Toni Kolhonen, Outi Kolhonen, Elias Altarriba, Matias Pekkanen,
Joona Kokkola, Tommi Kolhonen, Kari Suhonen, Vesa Kettunen, Pekka Lehikoinen

Kansimiehet (keskirivi vasemmalta oikealle)
Severi Simpura, Eero Scherman, Mikko Peräkylä ja Pasi Vahtola

Harjoittelijat (alarivi vasemmalta oikealle)
Nina Heltimoinen, Kristian Kähärä, Matias Turunen, Toni Relander ja Sami Hassinen

Kuvasta puuttuvat: Oliver Kuustonen, Mika Huotari, Tero Ovaskainen, Riikka Ovaskainen,
Carla Mäkelä, Lauri Piirilä, Pasi Lankinen ja Anssi Luokkala

 

Tukikohta

Tukikohtamme ja alusten asemapaikka sijaitsee Lappeenrannan satamassa Rapasaaren vanhassa asemarakennuksessa. Asemalla on asianmukaiset tilat koulutusten järjestämiseen, märkien varusteiden kuivaamiseen sekä jokaiselle miehistön jäsenelle on oma varustelokero henkilökohtaisille varusteille.