Miehistö

Meripelastusyhdistykset ottavat mielellään pelastusalustensa miehistöihin uusia, innokkaita ihmisiä. Myös Iin Meripelastajat ry, joka on tehnyt jo pitkään vapaaehtoistyötä vesillämme, kouluttaa mielellään lisää väkeä miehistöön.

Harrastuksen aloittaminen ei edellytä veneilykokemusta tai muuta erityisosaamista. Halu auttaa, into oppia uutta ja mahdollisuus sitoutua harrastukseen riittävät. Mukana on sekä miehiä että naisia, eläkeläisiä ja työikäisiä. Myös veneiden ylläpito- ja huoltotehtävissä ja muissa tukitoiminnoissa löytyy mukavaa vapaa-ajan puuhaa yhteisestä tekemisestä kiinnostuneille.

Iin Meripelastajissa pääset vesille ja oppimaan veneilytaitoja kokeneilta konkareilta. Aloita siis elämäsi paras harrastus meripelastajana, etkä pääse pitkästymään!

Liittymällä jäseneksi autat meitä pitämään pelastusalukset merellä ja pääset mukaan hyvään porukkaan ja mielenkiintoiseen toimintaan. Jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä yhdistyksen sihteeriin tai käyttämällä Suomen Meripelastusseuran liittymislomakkeita.

Tervetuloa mukaan toimintaan!