Siirry pääsisältöön

Vapaaehtoiset meripelastajat Helsingin venemessuilla

Vapaaehtoiset meripelastajat ovat mukana Vene 15 Båt –näyttelyssä Helsingin messukeskuksessa 6.-15. helmikuuta. Meripelastusseuran osasto 7a39 sijaitsee hallissa 7.

Osastomme vetonaula on Atlantic75 –pelastusalus Hangon meripelastusyhdistyksestä. Messuilla voi helposti hankkia Meripelastusseuran Trossi-jäsenpalvelun veneensä turvaksi ja liittyä samalla Seuran tukijoukkoihin tai löytää vaikka kokonaan uuden harrastuksen vapaaehtoisena meripelastajana. Tule myös kokeilemaan, miten pelastuspukuun ja –liiviin pukeutuminen sujuu meripelastajien opastuksella!

Toimintaamme voi tukea ostamalla Seuran maskotin, Meripelastuskoira Köpin ”kevään 2015 pentueesta” tai muita kannatustuotteitamme. Osastomme esittelijöinä toimivat vapaaehtoiset meripelastajat pääkaupunkiseudun meripelastusyhdistyksistä.

Venemessut alkavat perjantaina 6.2. kutsuvieraspäivällä (Trade Day). Yleisölle näyttely aukeaa lauantaina klo 10. Messut ovat avoinna 6.2. klo 10-18 (kutsuvieraspäivä), viikonloppuisin (la-su) klo 10-18 ja arkisin klo 11-19 (viimeisenä sunnuntaina 15.2. messut suljetaan klo 17).

Tervetuloa tapaamaan vapaaehtoisia meripelastajia osastolle 7a39 ja tutustumaan samalla Suomen suurimman venenäyttelyn tarjontaan!