Siirry pääsisältöön

OPn venevakuutusasiakkaille Trossi-jäsenpalvelu etuhintaan

OPn vahinkovakuutus-liiketoiminta ja Suomen Meripelastusseura ovat tänään 25.3.2015 allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen tavoitteena on pitkäjänteinen, kaikkien vesillä liikkuvien turvallisuutta edistävä ja molempien asiakkaita hyödyttävä yhteistyö. Yhteistyön tärkein käytännön muoto on Meripelastusseuran Trossi-jäsenpalvelusta OPn venevakuutusasiakkaille myönnettävä etu.

OPssa veneensä vakuuttaneet saavat Trossi-palvelun 20 euron alennuksella (vuonna 2015 Trossi-palvelun hinta on OPn venevakuutusasiakkaille 55 euroa, kun sen normaalihinta on 75 euroa).

– Haluamme edistää OPn venevakuutusasiakkaiden turvallisuutta Meripelastusseuran kanssa tehtävän yhteistyön kautta ja tarjota edun Trossi-jäsenpalvelun vuosimaksusta saatavan alennuksen muodossa, sanoo johtaja Jukka Impiö OPsta. – Alennuksen saavat nykyiset ja uudet venevakuutusasiakkaamme. Meripelastusseuran kanssa tehtävä yhteistyö tukee myös OPn perustehtävää. OPn perustehtävä on edistää omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia, Jukka Impiö jatkaa.

– Yhteistyö OPn kanssa avaa meille uusia mahdollisuuksia sekä Trossin markkinoinnissa että vapaaehtoisen meripelastustoiminnan yleisen tunnettuuden lisäämisessä, sanoo Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jari Piirainen. – Trossi-jäsenmaksut muodostavat merkittävän osan toimintamme rahoituksesta, ja toivonkin, että mahdollisimman moni OPn asiakas tarttuu tarjoukseen. Onhan Trossi valistuneen veneilijän kunnia-asia.

– Jokainen Trossi-jäsen on samalla mukana tukemassa vapaaehtoista meripelastustoimintaa ja siten parantamassa yleistä veneilyturvallisuutta. Trossi-jäseniä on tällä hetkellä noin 11 500 ja tavoitteenamme on jäsenmäärän kasvattaminen vähintään 20 000:teen vuoden 2017 alkuun mennessä, Jari Piirainen kertoo.

Veneilijän on hyvä varautua tilanteeseen, jossa venematka keskeytyy yllättäen. Vesillä toimintakyvyttömäksi joutuneen veneen hinaaminen turvaan on maksullista, jos ihmisiä ei ole vaarassa. Ihmiset pelastetaan aina korvauksetta, mutta veneen siirrosta joudutaan perimään ns. omakustannushinta. Summa voi olla jopa satoja euroja pelastusaluksen koosta ja tehtävän pituudesta riippuen. Suomen Meripelastusseuran Trossi-jäsenpalvelu takaa myös veneelle maksuttoman avun. Trossi-palvelu sisältää mm. hinauksen lähimpään satamaan, johon on saatavissa korjauspalveluita sekä apua korjaajan ja veneen väliaikaisen säilytyspaikan hankkimisessa.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Se tarjoaa asiakkailleen parhaat keskittämisedut sekä maan kattavimman ja monipuolisimman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden. Ryhmän liiketoiminta on jaettu kolmeen alueeseen, jotka ovat pankkitoiminta, vahinkovakuutus ja varallisuudenhoito.

Ryhmän muodostavat noin 180 itsenäistä osuuspankkia sekä niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmän toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen: yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen kaikkien kesken. Pitkäjänteinen asiakkaan ajatteleminen näkyy myös jatkuvana uudistumisena. Palveluja ja tuotteita kehitetään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Pohjola Vakuutuksen nimi muuttuu OP Vakuutus Oy:ksi alkuvuodesta 2016.