Siirry pääsisältöön

Nuorten ideoita ja näkemystä kaivataan

Suomen Meripelastusseura julistaa kilpailun alle 20-vuotaille mepe-harrastajille. Kilpailussa on tarkoitus tuottaa max. 3 minuutin mittainen video, joka kertoo tekijänsä oman näkemyksen vapaaehtoisesta meripelastuksesta.

Videon voi toteuttaa yksin tai ryhmässä, mutta kaikkien osallistujien tulee olla alle 20-vuotiaita. Toivomuksena on, että videoissa käsiteltäisiin vapaaehtoista meripelastusharrastusta ja -toimintaa mahdollisimman monesta eri näkökulmasta. Uudet ja raikkaat ideat ja näkemykset ovat erityisen tervetulleita. Kaikki mukaan ilmoittautuneet ja toteutetut videot julkaistaan Seuran YouTube-tilillä kesän-syksyn aikana.

Kilpailuun pääsee mukaan lähettämällä 15.6.2016 mennessä vapaamuotoisen viestin sähköpostilla allekirjoittaneelle osoitteeseen jari.piirainen@meripelastus.fi. Paluupostissa saatte aikanaan tunnukset YouTube-tilillemme, jonne videon voi aikanaan ladata. Emme siis suorita mitään esikarsintaa tai sensuuria, mutta tekijänimet kuitenkin julkaistaan. Videoita on siis tarkoitus hyödyntää vapaaehtoisen meripelastuksen tunnettuuden lisäämisessä ja markkinoinnissa.

Parhaat tuotokset palkitaan stipendein ja/tai tavarapalkinnoin.
Ykköspalkinto on 500 e, kakkospalkinto 350 e ja kolmospalkinto 150 e. Lisäksi arvomme kaikkien videon tekijöiden kesken kolmet pelastusliivit.

Tervetuloa mukaan ja yli kaksikymppiset älkööt tällä kertaa vaivautuko!

Lisätietoja tarvittaessa allekirjoittaneelta.

Jari Piirainen
Toimitusjohtaja
Suomen Meripelastusseura ry
p. 040-5862006
jari.piirainen@meripelastus.fi