Siirry pääsisältöön

Meripelastusseurasta Vene 17 Båt –messujen kumppani

Vene 17 Båt –messut 10.–19.2.2017 Messukeskuksessa tekee tunnetuksi Suomen Meripelastusseuran toimintaa. Venemessut valitsee vuosittain yhdistyksen, jonka toimintaa se haluaa tukea. Vuonna 2016 yhdistys oli Pidä saaristo siistinä ja 2017 kumppani on 120 vuotta täyttävä Meripelastusseura.

Venemessuilla Meripelastusseura tuo esille veneilyturvallisuutta monin eri tavoin, mm. esittelemällä Trossi-jäsenpalvelua ja järjestämällä pelastusnäytöksiä Uusi Aalto -alueella. Toimitusjohtaja Jari Piirainen odottaa paljon yhteistyöltä messujen kanssa.
– Tämä on meille todella hieno tilaisuus tehdä toimintaamme tunnetuksi sekä jakaa tietoa tärkeistä turvalliseen vesillä liikkumiseen kuuluvista asioista. Yhdessä Messukeskuksen kaltaisen organisaation kanssa meillä on mahdollisuus tavoittaa merkittävästi suurempi yleisö kuin mihin koskaan pystyisimme yksin.

Viime vuonna Meripelastusseuran vapaaehtoismiehistöt suorittivat vesillämme yhteensä 1648 eriasteista pelastus- ja avustustehtävää. Tänä vuonna on tähän mennessä kertynyt 1445 tehtävää.
– Jokainen tehtävä on oma tarinansa ja nyt venemessujen yhteydessä haluamme tuoda näitä tarinoita myös esille, Jari Piirainen sanoo. – Päätavoitteenamme on saada entistä enemmän Trossi-jäseniä varmistamaan turvan omalle veneelleen sekä samalla tukemaan toimintaamme ja siten parantamaan kaikkien vesilläliikkujien turvallisuutta.

Vene 17 Båt -messut järjestetään 10.–19.2.2017 Messukeskuksessa Helsingissä. Kyseessä on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma. Messukeskus järjestää Vene Båt -messut Finnboat ry:n toimeksiannosta. Messuilla esitellään uusien veneiden ja veneilytuotteiden lisäksi mökkeilyyn, kalastukseen ja muihin vesiharrasteisiin liittyviä tuotteita. Messut tarjoaa viihdyttävää ohjelmaa Purjehdussatamassa, Uusi Aalto -alueella ja Rapala 3D jättiakvaariossa. Messuilla vierailee vuosittain 70 000 kävijää.

Tapahtumasta saa lisätietoja www.venemessut.fi #venemessut