Siirry pääsisältöön

Koulutuspäivät 2014: Vuorovaikutusta ja yhdessä tekemistä

Meripelastusseuran kevään 2014 koulutuspäivät pidetään tuttuun tapaan Silja Symphonyn Tukholman risteilyllä 28.2.-2.3.

Viime koulutuspäivillä testattua ja hyväksi havaittua työpajamallia jatketaan, joskin sen aikataulutusta ja yleisön opastuksia kehitetään. Koko yleisölle auditoriossa pidettävien lyhyiden avauspuheenvuorojen jälkeen ohjelma siis jakautuu 5-6 vuorovaikutteiseen työpajaan, missä pidetään noin puolen tunnin välein lyhyitä alustuksia ajankohtaisista aiheista. Yleisö haastetaan mukaan; kysymään ja kyseenalaistamaan, testaamaan omia tietojaan ja taitojaan sekä yhdessä kehittämään käsiteltäviä aiheita edelleen.

Lisäksi saamme tälläkin kertaa kuulla viimeisimmät uutiset Rajavartiolaitoksen ja pelastusviranomaisten toiminnasta, ja ohjelmaan kuuluvat edelleen myös aluekokoukset sekä teemafoorumit aiheinaan alukset, koulutus, valmius, viestintä ja talous ja hallinto.

Koulutuspäivillä jaetaan Meripelastusseuran korkeimmat huomionosoitukset ja julkistetaan Vuoden meripelastaja 2013. Lauantaina Tukholmassa on mahdollista vierailla Alt för Sjön –venenäyttelyssä.

Tervetuloa mukaan!

Meripelastusseuran 49. valtakunnalliset koulutuspäivät 28.2. – 2.3.2014
M/S Silja Symphony

Ilmoittautuminen
Matkajärjestelyjä hoitaa matkatoimisto Ryhmä Expertit, joilta matka varataan suoraan toimiston nettisivuilla olevalla sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.
HUOM! Jokainen varaa itse matkansa (samaan hyttiin haluavat samalla lomakkeella). Ilmoittautumisia ei oteta vastaan Seuran toimistossa.
Sitova ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 24.1.2014 (lomake poistuu tämän jälkeen netistä).

Ilmoittautumislomakkeeseen

Hinnat ja aikataulu
Silja Line M/S Symphony risteily Helsinki-Tukholma-Helsinki.
Lähtö Helsingistä pe 28.2.2014 klo 17.00 ja tulo Tukholmaan 1.3.2014 klo 9.30.
Lähtö Tukholmasta la 1.3.2014 klo 17.00 ja tulo Helsinkiin 2.3.2014 klo 10.30.
Hintaan sisältyy matka ja hyttipaikka valitussa hyttiluokassa, meriaamiainen ja Buffet-illallinen (meno-paluu) ruokajuomineen sekä koulutuspäivien ohjelma ja kokouskahvit.
Lapset 0-5 v syövät veloituksetta.
Lisämaksusta kokouslounas pe 28.2. klo 12.00 hintaan 18 euroa/hlö. Varattava ilmoittautuessa.

Hinnat/henkilö ja hyttiluokat
hinta €/hlö

A –luokka
1hh 321
2hh 219
3hh 185
4hh 168

Promenade
1hh 306
2hh 212
3hh 180
4hh 165

B -luokka
1hh 268
2hh 193
3hh 168
4hh 155

Venemessut ”Allt för sjön 2014”

Bussikuljetus lähtee terminaalin edestä venemessuille lauantaina klo 10.00 ja paluukuljetus Älvsjön messuilta klo 13.30 takaisin satamaan.
Messulippu kuljetuksineen 35 euroa/hlö. Messulippu varataan ilmoittautumislomakkeella. Varaus on sitova, eikä lipun hintaa palauteta sairastapauksessakaan.

Matkan maksaminen
Noin viikkoa ilmoittautumisen jälkeen Ryhmä Expertit lähettää sähköpostilla ennakkovarausmaksun laskun 30 euroa/henkilö. Samassa viestissä on myös matkan loppumaksun osuus, joka suoritetaan viimeistään eräpäivään mennessä (1 kk ennen matkaa). Huom. peruutustapauksessa kulut 10 € / hlö lääkärintodistusta vastaan.

Lippujen luovutus
Lippujen luovutus 28.2. klo 11.00 alkaen Siljan Olympiaterminaalissa, Olympiaranta 1, Ryhmä Expertien lähtöselvityspisteessä.
Lippujen kanssa samassa kuoressa ovat matkaohjelma ja ateriakupongit.

Matkan muutokset/ peruutukset
Matkaan liittyvät hytti- tai nimimuutokset on ilmoitettava suoraan Ryhmä Experteille
puh. 010 835 5300 tai ryhmaexpertit@ryhmaexpertit.fi.

Jos olet estynyt matkustamasta, tulee varaus peruuttaa välittömästi.
Peruutuskulut 10 € vain lääkäritodistusta (toimitettava kahden viikon kuluessa lähtöpäivästä) vastaan, mikäli peruutus ilmoitetaan eräpäivän jälkeen. Tarkemmat peruutusehdot saa matkatoimistosta.

Yhdistyksen virallinen edustaja
Seura korvaa 193 € yhdistyksen virallisen edustajan matkasta. Yhdistykset ilmoittavat Seuran toimiston smps.toimisto@meripelastus.fi yhdistyksen virallisen edustajan nimen viimeistään 27.1.2013. Hyttivarauksen edustaja tekee itse netissä olevalla lomakkeella ja maksaa matkansa itse (tai lähettävä yhdistys maksaa sen). Korvauksen 193 € Seura maksaa yhdistykselle matkan jälkeen ja yhdistys maksaa sen edelleen edustajalleen.
Yhdistyksen virallisen edustajan tulee osallistua kaikkiin koulutustilaisuuksiin sekä puheenjohtajiston kokoukseen lauantaina.

Huomioitavaa
Yhdellä ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittautua enintään 10 henkilöä. Lomakkeeseen merkitään yksi laskutusosoite (sähköposti) / täytetty lomake.
Yhdistykset voivat edelleen koota oman yhdistyksensä osallistujat, mutta siinä tapauksessa on ilmoittautumiset koonneen yhdistyksen edustajan itse täytettävä netissä niin monta ilmoittautumislomaketta kuin tarvitaan.
Yksittäisiä mies- ja naispaikkoja ei voi varata netin ilmoittautumislomakkeella. Niiden varaukset tehdään suoraan Ryhmä Experteiltä (puhelimitse tai sähköpostilla).
Samoin yhdensuuntaiset matkat tai Maarianhaminasta tulevat varaavat matkansa matkatoimistosta suoraan (puhelimitse tai sähköpostilla).

Kaikissa ongelmatapauksissa ota yhteys matkatoimistoon, ei Seuran toimistoon.
Matkatoimisto Ryhmä Experttien yhteystiedot ovat puh. 010 835 5300 ja sähköposti ryhmaexpertit@ryhmaexpertit.fi.