Siirry pääsisältöön

Koulutuspäällikkö Meripelastusseuraan

Nykyisen koulutuspäällikkömme siirtyessä muihin tehtäviin, haemme uutta koulutuspäällikköä.

Koulutuspäällikkö vastaa Meripelastusseuran koulutuksesta ja sen kehittämisestä, koulutustoiminnan talousarviosta, huolehtii koulutustoimintaa tukevista toiminnoista, edustaa Seuraa koulutukseen liittyvissä asioissa ja osallistuu tarpeen mukaan myös muihin meripelastustoimintaa tukeviin tehtäviin.

Työkokemus kurssitoiminnan johtamisesta ja järjestämisestä ja/tai aikuiskoulutuksesta on hakijalle eduksi. Henkilön tulee olla yhteistyökykyinen, mutta hänen on kyettävä myös itsenäiseen työskentelyyn. Koulutuspäällikön työ edellyttää myös ilta- ja viikonlopputyötä ja matkustamista. Tehtävässä onnistumisessa auttaa nykyaikaisten sähköisten työkalujen osaaminen ja niiden kehittämiskyky. Kokemus vapaaehtoisesta meripelastustoiminnasta katsotaan eduksi, mutta se ei ole edellytys tehtävään. Kielitaitovaatimuksena hyvä suomi ja englanti, ruotsin kielen osaaminen luetaan lisäeduksi hakijalle.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää 9.10.2015 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jari.piirainen@meripelastus.fi.

Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksien jäljennöksiä. Haastattelujen yhteydessä tarkastamme todistukset. Mahdolliset lisätietojen antajat / suosittelijat tulee mainita hakemuksen yhteydessä.

Työ tulisi ottaa vastaan viimeistään 1.1.2016, mieluummin jo ennen sitä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jari Piirainen (jari.piirainen@meripelastus.fi) ja koulutuspäällikkö Joonas Lahelma (joonas.lahelma@meripelastus.fi).