Siirry pääsisältöön

Joululahja vapaaehtoiselle meripelastustyölle

Aiheuttaako joululahjaostoksilla juokseminen harmaita hiuksia? Ahdistaako turha tavara? Oletko ajatellut, että perinteisten joululahjojen sijasta voisit tehdä lahjoituksen hyvään tarkoitukseen; vapaaehtoiselle meripelastustyölle?

Nettisivujemme lahjoituskaupasta voit valita sopivan hintaisen lahjoituksen valmiista vaihtoehdoista. Voit myös omistaa lahjoituksesi haluamallesi henkilölle. Hänelle lähtee meiltä sähköpostiviesti joulutervehdykselläsi varustettuna.

www.meripelastus.fi/lahjoituskauppa

Monta tapaa auttaa

Voit myös tehdä lahjoituksen suoraan keräystilillemme FI35 1572 3000 027011 tai tehdä tekstiviestilahjoituksen lähettämällä viiden euron hintaisen viestin LAHJOITUS tai kymmenen euron hintaisen viestin LAHJOITUS10 numeroon 16155.

Jos olet kiinnostunut tukemaan toimintaamme pitkäjänteisesti voit liittyä kuukausilahjoittajaksi puhelinlaskulla veloitettavalla viiden tai kymmenen euron kuukausilahjoituksella. Liittyminen on helppoa: lähetä viesti K5 tai K10 numeroon 16155.

Apu menee perille

Vapaaehtoiset meripelastajat pelastivat viime vuonna vesillämme todennäköiseltä menehtymiseltä 34 ihmistä. Apua sai yhteensä yli 3000. Tänä vuonna tehtäviä on kertynyt yli 1600 (tarkistetut tilastot julkaistaan tammikuun alussa).

Vaikka vapaaehtoiset tekevät työtään korvauksetta, vaatii pelastusalusten ja ­varusteiden hankinta ja ylläpito sekä miehistöjen koulutus jatkuvaa rahoitusta. Yksityisten ihmisten ja yhteisöjen tuki on toimintamme edellytys.

Rahankeräyslupa 2020/2013/2491, Poliisihallitus, Arpajaishallinto. Lupa on voimassa 28.6.2013-30.5.2015 Koko Suomen alueella Ahvenenmaata lukuunottamatta.

Kaikki lahjoitukset käytetään vapaaehtoisen meripelastustoiminnan ylläpitämiseen. Yksittäisen lahjoituksen käyttöä ei ole mahdollista seurata.