Siirry pääsisältöön

Tulokaskurssi 2024

Sinustako vapaaehtoinen meripelastaja?

Etsimme taas riveihimme uusia aktiivisia jäseniä!

Pohjois-Karjalan meripelastajat päivystävät avovesikaudella Vuoksen vesistön alueella sen latvavesineen, Oravista itään ja suorittavat avustus- ja pelastustehtäviä yhdessä alueen viranomaisten kanssa. Toiminta koostuu muun muassa avustus- ja pelastustehtävien suorittamisesta, viikkoharjoituksista, tapahtumapäivystyksistä ja talkoista. Mukaan pääsemiseksi ei vaadita aikaisempaa veneilykokemusta, vaan Suomen Meripelastusseuran koulutusjärjestelmä mahdollistaa kouluttautumisen toimintaan alusta alkaen.

Mukaan tulijoilta edellytämme normaalia terveyttä ja fyysistä kuntoa, uimataitoa ja vähintään 18 vuoden ikää. Toivomme myös toimintaan sitoutumista, joskin jokainen jäsen osallistuu vapaaehtoistoimintaan elämäntilanteensa ja ajankäyttönsä asettamissa rajoissa. Haluamme mukaan pitkäaikaisia miehistönjäseniä ja pyrimme tarjoamaan heille laadukkaan koulutuksen.

Uusien infotilaisuus järjestetään lauantaina 6.4.2024 klo 16 Joensuun pelastuslaitoksella (Noljakantie 4). Infotilaisuuden jälkeen haastattelemme kiinnostuneet tulokaskurssille, joka järjestetään 27.-28.4.2024.

Pohjois-Karjalan meripelastuksen miehistö koostuu eri ikäisistä ja taustaltaan erilaisista ihmisistä, joita yhdistää halu toisten auttamiseen, vesillä liikkumiseen ja motivoituneeseen yhdessä tekemiseen. Tule osaksi tätä porukkaa!

Ilmoittaudu infotilaisuuteen täältä!

Uusimmat uutiset