Vuokraa majoitus Iin Röytästä

Iin Meripelastajat vuokraavat Lastaajaa yleiseen käyttöön. Lastaaja soveltuu lomanviettoon sekä juhla- ja kokouspaikaksi. Lastaajassa on käytettävissä 10 vuodepaikkaa. Yläkerrassa on kokoushuone ja kaksi pienempää huonetta. Alakerrassa on keittiö ruokasaleineen ja 2 pienempää huonetta sekä suuri majoitustila. Rakennuksen pinta-ala on yht. 358m². Talon varustukseen kuuluvat: Sähköt, jääkaappi, sähköuuni/liesi, kahvinkeitin, astiasto, kalusteet, tyynyt ja peitot, piirtoheitin, valkokangas yms.

Vuokra henkilömäärän ja sopimuksen mukaan, ota yhteyttä Arto Paaso: 040 540 6126

Vuokraan kuuluu Lastaajan, saunan, maisemakodan ja WC:n käyttö. (Vuodevaatteet eivät sisälly. ) Sopimuksen mukaan voimme järjestää saareen myös kuljetuksen. 

Rantasauna
Tunnelmallinen rantasauna sijaitsee n. 60 metriä Lastaajasta. Vesi nostetaan saunaan pumpulla. Puusaunaan mahtuu kerralla saunomaan n. 10 henkeä. (Sauna, pukuhuone ja kuisti n. 20 m²)

Maisemakota
Maisemakodasta aukeaa upea näkymä suoraan merelle. Kota sijaitsee aivan saunan vieressä. Rakenuksessa onnistuu grilliherkkujen kokkaaminen tai vain näkymästä ja nuotion lämmöstä nauttiminen . Kotaan mahtuu kerrallaan noin 10 henkeä (10 m²).

Myös Luotsilaa voidaan vuokrata ajoittain.

Tiedustelut ja varaukset
Arto Paaso: 040 540 6126

S-posti: arto.paaso(at)caverion.com